After Expo

 

Een kunstenfestival heeft natuurlijk ook een centrale ontmoetingsplaats nodig. Dit is voor STORMLoop22 KAPEL in de Wolstraat. Je kan er verpozen met je vrienden tijdens of na je bezoek aan STORMLoop. Bovendien vind je er ook heel wat exposities.

Na het afsluiten van de STORMLoop exporoute is het er verzamelen geblazen. Wij zorgen voor de muzikale ambiance met een murga band of een DJ en enkele foodtrucks om samen na te kaarten over de STORMLoopnamiddag want STORMLoop draait voor een groot stuk  ook om elkaar te ontmoeten. Schol en doe ze nog eens vol!

Elke zaterdag en zondag van de STORMLoop periode om 18:30u 

Kapel Wolstraat 27 - gratis

DJ Waterdragers

zaterdag 7 mei om 18:30u

Van Slag Percussie Duo

zondag 8 mei om 18:30u

De Koperdieven

Ben je morgen te laat op je afspraak? Dat zal de schuld zijn van een bende Koperdieven. Niet omdat je trein niet rijdt door enkele gestolen kabels, maar omdat het optreden van deze bende nog nazindert. Breng vrouwen en kinderen in veiligheid want de Koperdieven komen er aan. Een zootje losgeslagen ongeregeld die niets liever doen dan elk feestje op zijn kop te zetten. Dit doen ze door dansbare, meezingbare en brulbare nummers op een bijna strafbare manier op jullie los te laten.

zaterdag 14 mei om 18:30u

Murga çava

Murga çava bestaat uit een toffe bende die samen leuke muziek maakt!

zondag 15 mei om 18:30u

Mr Saxodancer

zaterdag 21 mei om 18:30u

Papa Mojito*

Papa Mojito bereidt muzikale cocktails van wijk tot wereld op een antieke bakfiets. Papa Mojito is tango dansen in de middagzon, salsa bij sunset, afrogrooves onder de sterren. Met wat folk, balkan, Stromae en wat dan ook tussendoor. Muzikale cocktails uit de hele wereld geserveerd vanop een mooie bakfiets.

zondag 22 mei om 18:30u*

*afsluitfeest exclusief voor vrijwiliggers / sponsors / medewerkers en participanten