concept

Van 7 tot 22 mei 2022 vindt de tweede editie van STORMLoop plaats. Bij de eerste editie in 2019 bezochten meer dan 2.000 mensen de 80 artistieke projecten op 50 locaties van 300 participanten.

Dit overtrof onze stoutste verwachtingen, en in 2022 staan we er dus opnieuw, met een nieuw programma, nieuwe locaties, nieuwe ontdekkingen, en natuurlijk ook heel veel bekende gezichten.

Kunstenaars en inwoners

Het concept van STORMLoop bestaat uit twee lagen:

    • Een kunstenparcours samengesteld door de organisatie zelf
    • Een participantenparcours samengesteld door mensen uit de omgeving van Herentals

Beide delen spelen op elkaar in en versterken elkaar.

Voor STORMLoop 22 is Tom Liekens curator. Hij staat het STORMLoop team bij om invulling te geven aan het hoofdparcours.

Meer informatie

Thema

Nieuw dit jaar is dat we werken rond een thema. Het thema van deze editie is 'Water'.

Meer informatie

Openingsevent

Net als in 2019 opent STORMLoop met een urban run door het parcours, inclusief enkele expo's. Het parcours loopt dus dit jaar letterlijk ook over water. Aan de aankomst vindt de openingsreceptie plaats, met een fanfare en een frisse pint.

7 mei 10u OPENINGSRUN ´STORMLoop Loop´ 5 of 10km start & aankomst, Kapel

En verder ?

EXPO / Poëzie / Concerten / Avondperformace op het water / Natuurwandelingen / After-expo-DJ ́s / Fotografie / Resto met lokale culinaire partners / Street-art / Documentaire / Origami workshop / Graffiti / Podcasts /Textielkunst / Onverwachte locaties / Kinderprogramma / Video / Concert wandelingen / Installaties / Masterclass schilderen / ...

Team

We kunnen niet zonder een sterk team, dat onze vele vrijwilligers en kunstenaars ondersteunt.

Meer informatie

Sponsoring

Het STORMLoop tem zet vrijwillig zijn schouders onder dit project, maar zoals je kan vermoeden vergt dit heel wat inspanningen, die operationele kosten met zich meebrengen.

Daarom zijn wij op zoek naar financiële ondersteuning om dit kunstenparcours niet alleen te doen slagen, maar uit te laten groeien tot een waar succes!

In ruil verbinden wij uw bedrijf aan dit vernieuwend project en plaatsen het in de kijker aan een interessant publiek. U toont tegelijkertijd hoe uw bedrijf nauw betrokken is bij het ruimere kunst-, erfgoed- en participatieveld.

Contact sponsoring

Mieke Goris

mieke@stormloop.be

0476 41 70 09