Ontdek onze ecologische, veganistische en lokale sushibar!

Maarten en zijn koks van de STORMLoop sushibar heten u tijdens het festival van harte welkom. Je kan ze ontdekken op verschillende locaties, zoals de kapel en de kunstacademie. De sushibar werkt op zonnepanelen en is volledig veganistisch. De koks werken met lokale producten van lokale handelaars.

Ongetwijfeld superlekker en een dikke aanrader!

De sushibar staat op zaterdag 21 mei van 16 tot 20 uur en zondag 22 mei van 12 tot 14 uur aan de Kapel. Wees er op tijd bij, op = op!

Voor de foodbloggers!

Die avond stonden we te tappen in de Kapel. De eerste zondag van STORMLoop liep op zijn einde en we liepen allemaal met een brede glimlach op onze lippen rond. Hier en daar gromde wel een maag, en zeker die van mij. Ik wist dat we die avond gingen eten, maar wist niet of ik het zo lang ging volhouden. Tot daar plots Maarten van de sushibar bij me stond. Dat vrijwilligers zeker ook moesten eten en dat hij mijn maag tot buiten had gehoord.

Ik kreeg een mooi bordje veganistische sushi aangeboden. Die was ongelooflijk lekker, met varianten van asperges, rode biet en komkommer. Een heerlijke sojasaus, wat wasabi en gember erbij, en heerlijk genieten. We weten dat Maarten met zijn sushibar wil bewijzen dat je heerlijk, eerlijk en milieuvriendelijk kan koken, en ik kan enkel beamen: het is fantastisch.

Dus als je de sushibar tegen komt, niet twijfelen, gewoon bestellen en genieten!