Expo

Expo´s open tijdens de STORMLoopperiode elke zaterdag en zondag 12-18u, tenzij anders vermeld.

De hele Kempische kunstscene komt op STORMLoop boven water met 100 projecten waar de nattigheid afdruipt. Ze stelt zich op in alle spleten en kieren van de stad: in winkels, etalages, leegstaande panden, caféconcerten en ja hoor: ook in de Nete. Trek op ontdekkingstocht en laat je verrassen!

op een 70-tal locaties doorheen de stad

Onze curator Tom Liekens nodigde 32 kunstenaars uit om te werken rond het thema WATER. Ieder maakte zijn eigen interpretatie en het resultaat is een diverse verzameling van installaties, boten, schilderijen, gordijnen tot zelfs een onderzoekcentrum waarin het Netewater wordt onderzocht. Heel wat werk werd speciaal voor deze editie van STORMLoop gecreëerd. Dompel u onder is een selectie uit de vlaamse kunstscene met internationale weerklank.  Foto Diego Franssens

STORMLoop nodigde twee bevriende organisaties uit de Kempen uit om deel te nemen aan STORMLoop. De Stad Herentals vroeg aan de jumelagegemeente IJsselstein uit Nederland om een delegatie kunstenaars af te vaardigen. Zij stelden alle drie een expo samen met kunstenaars verbonden aan hun organisatie.

Galerie ARTISJOK Lier

Groepsexpo met : Matthias De Wolf, Gino Lucas, Eva Nauwelaerts, Matthias de Wolf en William Sweetlove.

met drankgelegenheid in de tuinbar door Sandra en Aline.

Atelier van het Ministerie van Unieke Zaken,  Eilandje 24

Hofke Van Chantraine Oud-Turnhout

Groepsexpo met : Yasmine Akondo, Stien Boogaerts, Ilse Joris, Benthe Van Beurden, Nele Verbeek, Debiie Wiencek, Project Heilig Graf en Academie Arendonk Beeldatelier Jongeren.

Kasteel Le Paige, Nederrij 135

Kunstcafé IJsselstein (Nederland)

Groepsexpo met : Ans Wilbers, Angenelle Thijssen, Lidi Oepts, Marieke Gaymans, Miranda Karskens, Oscar Riezebos en Jan van Leeuwen

Creative hub Moktamee,  Bovenrij 30