Wij zijn allemaal Yellow Art!

Zeker interessant om een bezoekje te brengen: de expo van kunsthuis Yellow Art. Het gaat om een groepstentoonstelling van 25 kunstenaars met werken geïnspireerd door het thema water en overvloed. Ze werpen op eigenzinnige manier hun lijntje uit en dompelen je onder in hun eigen universum en beeldtaal.

Je vindt er werk van Caroline Beckers, Hil Blockhuys, Bert Buyens, Julie Cooyman, Steven Crauwels, August De Puysseleir, Fanny Derboven, Pierre Dillen, Alain Elsen, Ronny Engelen, Josee Haesendonckx, Nancy Hendriks, Lieve Horemans, Roel Hufkens, Bart Janssen, Geert Janssens, Karel Laenen, Jennifer Lohrmann, Jan Melis, Danny Smolders, Jan Teurelinx, Dirk Vandecruys, Ingrid Vandenbergh, Bea Van Proeyen en Luc Zwijsen.

Kunsthuis Yellow Art is een artistiek atelier waar kwetsbare mensen met een artistieke begaafdheid en gedrevenheid zichzelf kunnen ontplooien. De kiem van Yellow Art werd in 2001 gelegd met de tentoonstelling Y.E.L.L.O.W. waar curator Jan Hoet insider- en outsiderkunst samenbracht in zijn ouderlijk huis (zijn vader was als dokter verbonden aan het OPZ Geel). Kunsthuis Yellow Art werkt geheel buiten de therapeutische context. De ateliers bieden ruimte voor schilderen, tekenen, keramiek en grafiek.

Participant 73 – Electro REM, winkel en gelijkvloers woning, Sint-Jobstraat 155