Kunstvrienden

STORMLoop nodigde twee bevriende organisaties uit de Kempen uit om deel te nemen aan STORMLoop. De Stad Herentals vroeg aan de jumelagegemeente IJsselstein uit Nederland om een delegatie kunstenaars af te vaardigen. Zij stelden alle drie een expo samen met kunstenaars verbonden aan hun organisatie.

Galerie ARTISJOK Lier

Groepsexpo met : Matthias De Wolf, Gino Lucas, Eva Nauwelaerts, Matthias de Wolf en William Sweetlove.

Atelier van het Ministerie van Unieke Zaken,  Eilandje 24

 

TIP : Bar fête de l’eau
Op deze locatie kun je ook even pauzeren in een gezellige tuinbar speciaal opgericht voor STORMLoop met sympathieke barkeeps Aline en Sandra, schol !
Geniet van een drankje op een unieke locatie, met zicht op de monding van de Kempische Vaart en het Albertkanaal. Een stukje geschiedenis en cultuur in één stroming. Wie weet spot je wel een zeemeermin en een kanjer van een loze visser.

 

 

Hofke Van Chantraine Oud-Turnhout

Groepsexpo met : Yasmine Akondo, Stien Boogaerts, Ilse Joris, Benthe Van Beurden, Nele Verbeek, Debiie Wiencek, Janne Leppens, Vladimir Tchervonisjenko en Project Heilig Graf en Academie Arendonk Beeldatelier Jongeren.

Kasteel Le Paige, Nederrij 135

Kunstcafé IJsselstein (Nederland)

Groepsexpo met : Ans Wilbers, Angenelle Thijssen, Lidi Oepts, Marieke Gaymans, Miranda Karskens, Oscar Riezebos en Jan van Leeuwen

Creative hub Moktamee,  Bovenrij 30