Sponsoring

STORMLoop wordt op poten gezet met een eigen netwerk, heel wat middelen en veel enthousiaste vrijwilligers. Na het succes van de eerste editie, gaan we verder. Ons team is hard en gemotiveerd aan de slag om van STORMLoop22 de best mogelijke editie te maken.

De essentie van STORMLoop blijft behouden: een mix van een door de organisatie gecureerd hoofdparcours en een wolk van participanteninitiatieven, uitgewaaierd over heel de Herentalse stad. Een uniek concept in Vlaanderen en zelfs ver daar buiten.

Door de samenwerking met curator Tom Liekens, een selectie van Vlaamse topkunstwerken met impact op het brede publiek en een rits aan creatieve projecten rond ons hoofdthema WATER, zetten we een enorme stap. We tillen STORMLoop naar een hoger niveau. Het is dan ook onze ambitie om SL22 op de Vlaamse kaart te zetten.

Wilt u en/of uw bedrijf STORMLoop 2022 ondersteunen?

Hiervoor zijn uiteraard heel wat logistieke en financiële middelen nodig. We doen daarom opnieuw een beroep op onze gulle sponsors, die in return op een aanzienlijke zichtbaarheid in ons project kunnen rekenen.

In ruil verbinden wij uw bedrijf aan dit vernieuwend project en plaatsen het in de kijker aan een interessant publiek. U toont tegelijkertijd hoe uw bedrijf nauw betrokken is bij het ruimere kunst-, erfgoed- en participatieveld.

De sponsoringdetails voor STORMLoop 22 worden nog opgemaakt.

Contact sponsoring

Mieke Goris

goris.mieke@hotmail.com

0476 41 70 09

 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is logo-herentals-schaliken.jpg


Volg ons op